29 Ekim 2012 Pazartesi

Assassin's Creed 3 Açlığınızı Bastırın


Ubisoft'un kült haline gelen serisi Assassin's Creed, serinin beşinci ama ismen üçüncü oyunu ile karşımıza tekrar çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun 15 dakikasını izlemek için haberimize göz atın.







Connor'ın macerasında ona yardımcı olmaya hazır mısınız?
Ubisoft bu günlerde Assassin's Creed 3'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve bu konuda oldukça heyecanlı olduklarını söylemek yanlış olmaz.
Bu kült olarak adlandırabileceğimiz ve oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Assassin's Creed serisinin beşinci oyunu olacak. Amerika'nınÖzgürlük Savaşı dönemini işleyecek olan yapımın 15 dakikalık oynanışgörüntüleri de ortaya çıktı.
Eğer oyunu satın almayı düşünüyorsanız ama öncesinde nasıl olduğunu öğrenmek gibi bir derdiniz varsa bu video sizlere ilaç gibi gelecektir. Tabii 15 dakikalık bir bölümü komple içerdiğini ve bu yüzden 'Spoiler' olacağını da hatırlatmamız gerekiyor.
Sözü daha fazla uzatmayalım ve uyarımızın ardından sizleri 30 Ekim tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülecek olan Assassin's Creed 3'ün oynanış görüntüleri ile baş başa bırakalım.
Oyunun PC sürümü ise 23 Kasım tarihinde tüm Avrupa ve tabii ki Türkiye'de satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder