29 Ekim 2012 Pazartesi

HTC One X için Jelly Bean Dağıtımı Başladı


HTC'nin en üst modeli olan One X için Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesi Tayvan ve Singapur'da verilmeye başlandı. Güncelleme kısa süre içerisinde globale de dağıtılacak.






Project Butter ile 60 FPS hızında çalışan hızlı bir arayüze ve sesli asistan sayılan Google Now gibi yeniliklere Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesiyle kavuşuldu.
Ayrıca engelleme modu, yeni bildirim çubuğu sistemi ve widgetlar ile oldukça yeniliğe sahip olan Android 4.1.1 Jelly Bean hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor.
HTC'nin Nvidia Tegra 3 işlemcisine sahip One X modeli, Tayvan veSingapur'da Jelly Bean güncellemesi almaya başladı. 352.7MB büyüklüğündeki güncelleme, OTA ile indirilebilir durumda.
Sense 4+ arayüzü ve Android 4.1 Jelly Bean'in yeniliklerini bir arada barındırıacak olan HTC One X, pek çok olumsuz yönünü bu güncellemeyle kapatarak en büyük rakibii Galaxy S3 ile daha sert bir yarış içerisinde olacak.
Global olarak da güncellemenin kısa bir süre içerisinde başlayacağı bildiriliyor. Ülkemize de ay ortasına kadar güncellemenin gelmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder