29 Ekim 2012 Pazartesi

Windows 8 İçin Shazam Yayımlandı


26 Ekim tarihinde piyasaya sürülen ve dünyanın dört bir yanında kullanılmaya başlanan yeni işletim sistemi Windows 8 için Shazam uygulaması yayımlandı.







Microsoft'un promosyon sayfasında bir hata olabileceğini akıllara getiren bu küçük numaranın aslında Microsoft'un bir pazarlama stratejisi olabileceği de düşünülüyor. Zira firmanın uygulamalar ve korsan yazılım kullananların orijinal sürüme gçemesiyle elde edeceği geliri göz ardı edemeyiz.
26 Ekim tarihinde piyasaya sürüldüğünden bu yana aktif olarak uygulamamağazasını geliştirmeye başlayan Microsoft'un cephaneliğine yeni bir mermi daha eklendi. Bu yeni uygulama ise mobil kullanıcıların favorilerinden olan Shazam uygulaması.
Bilmeyenler için hemen anlatalım, Shazam uygulaması bir ortamda çalan müziği dinleterek hangi şarkı olduğunu bulabilmenize yarayan oldukça işlevsel bir uygulama. Yalnızca çalan müzikle değil, ağzınızla mırıldanarak dahi şarkıları bulmanız mümkün.
Eğer Shazam uygulamasını denemek istiyorsanız, bu adrese giderekhemen indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Yalnız hatırlatalım, uygulama şimdilik yalnızca Windows 8 yüklü cihazlarda çalışıyor veWindows RT sürümünü desteklemiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder