25 Ekim 2012 Perşembe

Windows 8 Kullanıma Sunuldu


Microsoft'un en yeni işletim sistemi Windows 8'i ABD'de düzenlenen bir etkinlikte tanıttı. Yeni işletim sisteminin Türkiye lansmanı ise 1 Kasım'da yapılacak.







Windows işletim sisteminin en son sürümü olan Windows 8, ABD'nin New York şehrinde düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı. Windows 8, içinde Türkiye’nin de yer aldığı 140’tan fazla ülkede toplam 37 yerel dilde yüklenebilecek.
   
Mevcut bilgisayarlarını Windows 8’e yükseltmek isteyen kullanıcılar www.windows.com.tr adresinden yükleme yapabilecekleri gibi teknoloji mağazalarından Windows 8’i kutulu olarak da satın alabilecekler.
Türkiye’nin önde gelen tüm teknoloji mağaza zincirleri, 26 Ekim’den itibaren Windows 8’li yepyeni cihazları da kullanıcılar ile buluşturuyor.
Windows 8 son kullanıcılar için Windows 8 ve Windows 8 Pro olmak üzere iki ayrı sürümde sunuluyor. Windows 8 ile birlikte, yeni cihazlarda önyüklü olarak sunulacak Windows ailesinin ARM tabanlı tabletler için geliştirdiği yeni üyesi olan Windows RT de piyasaya sunuluyor.
Ocak 2013 sonuna kadar geçerli olacak kampanya çerçevesinde,Windows XPWindows Vista veya Windows 7 kullanıcıları, yeniWindows 8 Pro’yu sadece 79TL’ye indirerek mevcut bilgisayarlarının işletim sistemlerini güncelleyebilecekler. 2 Haziran 2012 ve 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Windows 7’li bilgisayar satın almış kullanıcılar ise www.windowsupgradeoffer.com adresinden sunulan WindowsYükseltme Teklifi ile 29 TL’ye Windows 8 Pro'yu indirebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder